La Marina

LA MARINA: PREMSA

Amb una tirada de 6.000 exemplars, és el periòdic gratuït de referència dels barris de la Marina. S’edita mensualment des de l’any 1994 i s’ha convertit en un referent informatiu al districte de Sants-Montjuïc i la ciutat de Barcelona. La publicació ha esdevingut un punt clau en la vertebració del territori sent un punt de trobada amb el teixit associatiu, els ciutadans i les administracions.

LA MARINA: 102.5 FM

Des de l’any 1988 és un referent informatiu al districte de Sants-Montjuïc i la ciutat de Barcelona. L’emissora ha esdevingut un punt clau en la vertebració del territori sent un punt de trobada amb el teixit associatiu, els ciutadans i les administracions.

Ofereix una programació que combina els èxits musicals amb espais informatius i de proximitat. Emet al 102.5 FM i té una audiència potencial de 1.654.738 habitants (Estudi Vives Radio SBA), ja que cobreix el 80% de Barcelona, l’Hospitalet i localitats del Baix Llobregat com El Prat, Viladecans, Sant Boig, Cornellà o Castelldefels.

LA MARINA: .CAT

La versió digital del mitjà té nom propi a la xarxa. Els mateixos continguts són traslladats al portal de notícies, que es manté actualitzat a l’instant. El web també ofereix informació sobre el mitjà i la possibilitat d’escoltar els programes de ràdio o consultar l’hemeroteca de la publicació escrita.

Per a més informació: www.lamarina.cat